در بازدید مدیر کل دامپزشکی از کارخانه تولید فروکتوز و محصولات جانبی ذرت مطرح شد؛
قرنطینه دامپزشکی تنها قادر به رصد انتقال محصولات در واحدهای تحت نظارت خود است
روز یکشنبه 19 اسفند ماه دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز در بازدید از واحدهای تحت نظارت در شهرستان نظر آباد از کارخانه فروکتوز ناب بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ دکتر توکلی از خط تولید محصولات جانبی این کارخانه به منظور صدور پروانه تولید محصولاتی که در خوراک دام مورد استفاده قرار میگیرند با همراهی دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر میرزاپور رییس اداره دامپزشکی شهرستان نظرآباد بازدید بعمل آوردند.
دکتر توکلی با بیان مراحل ثبت و صدور مجوز حمل بهداشتی خوراک دام از جمله ذرت دامی به مشخص بودن مبداء و مقصد و رصد اینگونه محموله ها در سامانه قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور پرداخت و گفت: این سامانه برای فرآیندهای نظارت بهداشتی محصولات و کالاهایی همچون خوراک دام، دام زنده و فرآورده های خام دامی طراحی شده و کاربران این سامانه تنها در مراکزی قادر به رصد و ثبت انتقال محصول میباشند که آن مراکز تحت نظارت دامپزشکی و دارای مجوز و پروانه از دامپزشکی و همچنین مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی باشد.
رییس هیئت مدیره کارخانه با معرفی محصولات تولیدی مستقیم این کارخانه که از ذرت استحصال میگردد و فرآورده های جانبی که مورد استفاده در خوراک دام قرار میگیرد به میزان اشتغالزایی و خودکفایی کشور از واردات محصولاتی که پیش از این از کشورهای دیگر تامین میشد، توضیحاتی ارائه داد. در ادامه از خط تولید و قسمت های مختلف کارخانه بازدید شد.
نظر دهید